Вторник, 02 Юни 2020

Архконсулт

Да създадем клиенти за цял живот! - това е девизът на нашата aгенция.

 „Архконсулт” e създадена през 1993 година с предмет на дейност лоялното посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и отдаване на недвижими имоти под наем. Работим в района на София и просперитета ни се дължи на това, че ние помагаме на хората да се чувстват сигурни.

Фирмата разполага с оптимално подреден екип от коректни и отлично обучени брокери, които са с над 10-годишен опит. Нашите специалисти перфектно познават спецификата и възможностите на посредническата дейност. Залагаме не на непрекъснатата смяна на персонала, а на неговото постоянно фирмено и етично обучение, затова нашия екип е с дългогодишен опит. Ние считаме, че натрупаните знания и опит помагат във всяка една дейност.

 „Архконсулт”  предлага конкретна, качествена и бърза услуга. При нас всеки клиент  получава 100% сигурност и юридическа точност. Работим със сериозни водещи банки, което ни помага да оказваме помощ при покупка на недвижими имоти с кредитиране.

Ние сме редом с клиента, преди, по време на сделката и след нея. Той получава добре обмислени съвети по архитектурни, интериорни, технически и административно-правни въпроси. Нашата цел е клиентите ни да реализират сполучлива за тях сделка, а ние да ставаме все по-добри в работата си и да получаваме удовлетворение от това.

Search