Вторник, 02 Юни 2020

Инвест Пропъртис

Инвест Пропъртис е агенция за качествени имоти в София и страната, основана през 2005-та година. Нашият екип от професионалисти, обслужва клиентите ни, търсещи и предлагащи стойностни обекти за продажба или под наем в гр.София, както и в други градове. Дейността ни обхваща всички области от пазара на недвижими имоти - покупко-продажба, наеми, експертни оценки, консултация и управление на всички видове имоти.

За тази цел в компанията ни има структурирани отдели за работа с парцели, жилищни, административни и търговски площи. Разполагаме и със собствена база данни включваща хиляди актуални оферти и предложения.

Извървяхме дълъг път от създаването си досега, стараейки се да постигаме високи резултати, да финализираме успешно всяка една сделка и да гарантираме все по-високо качество на услугата ни. Наложихме сериозното си присъствие на този пазар благодарение на задълбоченото му познаване, квалификация и опит на нашия екип.

Успяваме да бъдем гъвкави, да работим отговорно според желанията и спецификата на клиента ни.

 

Предизвикателствата са част от работата ни и ние ги преодоляваме с всеки изминал ден, като оставяме след нас само доволни клиенти.

Search