Вторник, 02 Юни 2020

"ЕППИ-СДЕЛКИ С ИМОТИ" ЕООД

КОГАТО ДОБРОТО ЖЕЛАНИЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО, ИДВА РЕД НА ОПИТА!

Агенция за недвижими имоти ЕППИ е създадена в края на 1992 г., официално, като агенция, започва дейността си на 16.01.1993г.Занимава се основно с посредничество при сделки с недвижими имоти. Почти от самото начало, фирмата работи с два офиса, които към момента функционират като отделни юридически лица.

През годините активно участва във формирането на пазара за имоти в България. Агенцията е съучредител на едно от първите сдружения на агенции за недвижими имоти, участва е в издаването на вестник за недвижими имоти, участва в разработката на първата и единствена реално действаща система за обмен на информация между фирми за имоти във времето, когато няма интернет.

Към момента в агенцията работят брокери с голям опит, познания и практически умения за работа с хора.

Фирмата посредничи при покупко – продажби и наеми на всички видове недвижими имоти – както жилищни, складови и търговски площи така и земя.
Особено внимание агенцията обръща на сделките с търговски обекти, те са предизвикателство, защото изискват много качества и опит.

В процес на работата многократно се е налагало да бъдат разрешавани трудни казуси, предизвикани от неуредиците в Българското законодателство от счетоводно, правно или техническо естество. Благодарение на опита, агенцията е създала контакти с едни от най-добрите специалисти в изброените области.

Константин Пандов - управител на агенция "ЕППИ - СДЕЛКИ С ИМОТИ" - ЕООД

Search