Вторник, 02 Юни 2020

Да създадем клиенти за цял живот! - това е девизът на нашата aгенция.

 „Архконсулт” e създадена през 1993 година с предмет на дейност лоялното посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и отдаване на недвижими имоти под наем. Работим в района на София и просперитета ни се дължи на това, че ние помагаме на хората да се чувстват сигурни.

Инвест Пропъртис е агенция за качествени имоти в София и страната, основана през 2005-та година. Нашият екип от професионалисти, обслужва клиентите ни, търсещи и предлагащи стойностни обекти за продажба или под наем в гр.София, както и в други градове. Дейността ни обхваща всички области от пазара на недвижими имоти - покупко-продажба, наеми, експертни оценки, консултация и управление на всички видове имоти.

КОГАТО ДОБРОТО ЖЕЛАНИЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО, ИДВА РЕД НА ОПИТА!

Агенция за недвижими имоти ЕППИ е създадена в края на 1992 г., официално, като агенция, започва дейността си на 16.01.1993г.Занимава се основно с посредничество при сделки с недвижими имоти. Почти от самото начало, фирмата работи с два офиса, които към момента функционират като отделни юридически лица.

АС Пропърти ЕООД  е основана през 2009 г. Собственикът  и част от служителите й работихме в друга фирма от 1994 г.

            АС Пропърти ЕООД е една от водещите фирми в сферата на недвижимите имоти. В резултат на дългогодишния ни опит и установени традиции,  предлагаме на клиентите си най-високо качество услуги и  консултации в сферата на:

Search